Twiitit

02.31 AM

Televisiosta tulee dokumentti Suomesta, kaukainen maa täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Olen käynyt, paljon metsää, paljon VAALEITA naisia. Pieni urhea kansa, sisu, sauna, Nurmi, talvisota, olette HIENOJA ihmisiä!!

02.46 AM

Minä tiedän, suomalaiset maksoivat velkansa ainoana maana sodan jälkeen! Rakensivat tehtaita, paiskivat töitä ja maksoivat jokaisen, JOKAISEN ruplan ja dollarin takaisin. Uskomatonta porukkaa!! Vaikka niin paljon SOSIALISTEJA!!

02.49 AM

Nykyiset NATO –kumppanimme, niin sanotut ystävät, voisivat oppia Suomelta, velat pitää MAKSAA! Saksa ei maksa velkojaan, vaikka autobaanat ovat täynnä VALTAVIA Mersuja ja Audeja!

03.02 AM

Suomalaiset osaavat seurustella venäläisten kanssa, vetivät aikoinaan Tehtaankadulla vodkaa kuin sienet ja lauloivat KAULAKKAIN! Eikä KUKAAN tutkinut näitä juttuja, normaalia YSTÄVYYTTÄ. Meillä demokraatit vainoavat vähemmästä, SAIRASTA!!

03.10 AM

Suomalaiset naiset ovat kauniita, mutta eivät niin kauniita kuin ruotsalaiset. Siellä on maailman KAUNEIMMAT naiset, ihan totta, ruotsalaiset miehet, olette ONNENPOIKIA! MINULLE MYÖS!

03.18 AM

Ruotsista tulee Suomeen bandiitteja, rikollisia ja huumeita. Ei tule kauniita naisia, ne jäävät Ruotsiin. Hyvin PAHOJA ihmisiä tulee Ruotsista. Ja sitä tummaa huumetta, jota pidetään suussa ja sylkäistään. Tiedän, miltä teistä suomalaiset tuntuu!

03.27 AM

Katsoin karttaa, suomalaiset olette onnekkaita piruja! Teillä on pitkä matka merta välissä Ruotsiin, pahat tyypit eivät ui sitä matkaa. Huumeet kastuvat. Miksi meillä ei ole samaa Meksikon kanssa. EPÄREILUA!!!

03.40 AM

Satavuotiaalle pitää antaa LAHJA! Mistä suomalaiset tykkää? Minä tiedän, norjalaiset lupasivat vuoren, mutta peruivat puheensa. Ei niin saa tehdä, TÖRKEÄÄ! Norjalaiset, jotka KYLPEVÄT ÖLJYRAHOISSA!

03.53 AM

Laitetaan se maaraja Ruotsiin kiinni, bandiitit eivät enää tule Suomeen. Minä annan suomalaisille lahjaksi MUURIN! Ja laitan Ruotsin MAKSAMAAN sen!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

59 − 58 =